Apparatuur

 

DJ Jan werkt met Professionele Licht apparatuur hieronder een opsomming.

                                                                                              Dj. jan   Licht en Laser Show
Dj. Jan vind Lichteffecten altijd mooi bij zijn muziek en kiest daarom voor American DJ   LED lichteffecten ook omdat deze energie zuinig zijn. Niet alle licht effecten gaan mee en is per feest verschillend er zijn vele opstelling dan ook mogelijk.  De verschillende  licht opstellingen kan voor gekozen worden om elk feest bijzonder  te maken. Bij Show 1 wordt de Kleine lichtshow  ingezet hierbij horen de Monster Fun en de Quad Reflex Led Pulse en de Revo 4 IR. Ook kan er gewisseld worden met de  spectaculaire American Dj  Stinger 2.   Bij Show 2 wordt de Spectaculaire Licht show ingezet hierbij horen American DJ Inno Pocket Spot Twins. Maar ook de  Monster Fun en de Quad Reflex Led Pulse beide met een strobe effect en ook de Revo 4IR  ook hier kan gewisseld worden met de American Dj Stinger 2 en   Eurolite LED KLS-200 compact licht set daarbij ingezet een leuk en spectaculair effect.

American DJ Stinger II LED lichteffect
Voortbouwend op het succes van de eerste Stinger is er nu de Stinger II. Deze heeft veel van dezelfde functies wat de Stinger tot een succes maakte. Daarnaast is de Sintger twee flink geüpgrade met meer programma’s en mogelijkheden, Galaxian-style laser en met UV LED’s. JA u hoort het goed. Ook blacklight hoort nu tot de mogelijkheden van de Stinger II. Zeker voor drive-in shows en de horeca zal dit alles-in-één licht-effect een goede uitkomst zijn.

Monster fun LichtMonster FunAmerican DJ Monster Fun moonflower en strobscoop lichteffect
 Een moonflower-effect en stroboscoop in één? Dat dat mogelijk is bewijst American DJ met de Monster Fun. Dit lichteffect is uitgerust met 25 RGBWA LEDs van 1 Watt, en 72 LEDs speciaal voor de stroboscoopfunctie. Hiermee weet American DJ een verbluffend effect uit deze armatuur te toveren. De Monster Fun is op een aantal verschillende manieren te gebruiken. Hij is te besturen middels het al genoemde DMX-protocol maar hij kan ook muziekgestuurd werken. In dat geval detecteert de interne microfoon de beat van uw muziek en laat de lichtstralen van de Monster Fun hierop bewegen. Ook is er een standalone modus waarin de lamp één van de voorgeprogrammeerde programma’s doorloopt. Tot slot is het mogelijk de armatuur middels een optionele afstandsbediening te bedienen. Met zijn 25 meerkleuren-LEDs werpt de Monster Fun prachtige lichtstralen door uw ruimte. Deze lichtstralen kunnen allerlei verschillend kleuren aannemen. Ook de stroboscoop-LEDs laten zich niet onbetuigd. Hiermee kunt felle flitsen opwekken die uw zaal op een oude film laten lijken.

revo 4irrevo4irfx1jpg_jpg_15American DJ Revo 4 IR Moonflower LED lichteffect
Voor de creatieve lichttechnici onder ons, heeft American DJ zijn Revo geüpgraded. Dit LED lichteffect is Revo 4 IR Moonflower gedoopt en heeft een palet aan mogelijkheden aan boord. 256 LEDs kunnen honderden patronen in vier verschillende kleuren produceren: rood, groen, blauw en wit. Van rondjes tot vierkantjes en sterren, hij kan het allemaal aan. En dankzij de verschillende modi zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. . Die 256 LEDs geven samen een prachtig licht af dat altijd messcherp is. Mede dankzij de stralingshoek van 35 graden en de verschillende werkmodi zo wordt er een zaalvullend effect gegeven.

American DJ Reflex LED Pulse LED lichteffectAmerican DJ Reflex LED Pulse LED lichteffect(1)American DJ Quad Reflex LED Pulse LED lichteffect
Reflex LED pulse is een dubbele scannende moonflower met scherpe RGB stralen en een LED strobe in het midden. De 32 rode, 30 groene, 30 blauwe en 45 witte LED’s zorgen voor een lichtopbrengst die ongeveer gelijkstaat aan een 250 Watt halogeen lamp. Door de twee spiegels heeft de Reflex LED Pulse een groot bereik wat de zaalvulling erg ten goede komt.  In muziekmode worden de ingebouwde programma’s afgespeeld waarin de spiegels bewegen op de maat van de muziek en wat afgewisseld wordt met de LED strobe aan de voorzijde

Eurolite_KLS-200_ledset1Eurolite LED KLS-200Eurolite LED KLS-200 RGB DMX lichtset
Eindelijk de perfecte lichtset waar je U tegen zegt. Eurolite snapt dat er vraag is naar platte, ruimtebesparende LED-projectoren en komt met haar eigen versie met platte LED-spots. Doordat er 36 LEDs per projector per kleur zijn, kan een flinke lichtopbrengst gegenereerd worden. Hiernaast is deze set ook erg makkelijk te transporteren, omdat hij erg plat is. Weg met de veel te grote normale LED-parren die een overbodig grote behuizing hebben. Waar u normaal één T4 kwijt kon in uw auto, kunt u nu twee á drie van deze setjes meenemen terwijl dat qua grootte helemaal niets uitmaakt! Ideaal voor de drive-in shows en mobiele DJ’s of artiesten die geen grote bus hebben om hun apparatuur in te vervoeren, want deze set is erg compact. Verder kan de set stand-alone draaien op een automatische of muziekgestuurde modus.

American DJ Inno Pocket Spot Twins.
Deze Inno Pocket Spot Twins van American DJ zijn eigenlijk twee afzonderlijke movingheads op één mounting bar. Ideaal voor drive-in shows, DJ’s en alle andere mobiele producties. Deze Inno Pocket Twins kunnen staand en hangend gebruikt worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een DJ-booth of muur opvrolijken met deze Spot Twins, maar wanneer u beschikt over een truss-systeem kunt u hem ook ophangen. Met de Inno Pocket spot twin heeft u alles wat u nodig heeft om een mooie lichtshow te verzorgen. En In principe kunt u dus met een Inno Pocket Spot Twins een volwaardige lichtshow verzorgen. Beide lampen hebben een sterke LED lichtbron van 12 Watt. De Spot Twins bieden een uitgebreide keuze aan kleuren en gobo’s. In totaal vindt u op elke lamp zeven verschillende kleuren (en wit) en zeven verschillende gobo’s (en open). Het recept voor een veelzijdige en afwisselende lichtshow is dus compleet.
De Spot Twins in actie
U zult merken dat deze lampen erg energiezuinig zijn. Dit komt door het feit dat ze slechts 66 Watt. De American DJ Inno Pocket Twins kunnen u ook voorzien van acties als gobo shake en gobo scroll, wat zorgt voor een uiterst bijzonder effect. Ondanks de veelzijdigheid van deze tweeling blijft het resultaat van de projecties haarscherp en prikken ze met groot gemak door het basislicht heen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nauwe afstralingshoek van slechts dertien graden. Van DJ’s en mobiele entertainers tot
buurthuizen en verenigingsgebouwen: met deze Inno Pocket Spot Twins beleeft iedereen plezier voor twee.